Work time: Monday - Friday: 09AM-06PM Saturday - Sunday: closed
  • slide_393x550.jpg
    Summer season
    trust the nature
Արձագանքներ
Վերջին

Հոդվածներ

Բանջարեղենի պահածոների արտադրության հիմնական փուլերը

Բանջարեղենի պահածոների արտադրության հիմնական փուլերը

Բանջարեղենային պահածոները շատ տարածված են տարվա ցանկացած սեզոնին, քանի որ դրանք կարող են օգտագործվել ինչպես տարբեր աղցանների մեջ, այնպես էլ՝ որպես հավելումներ: Պահածոյացված բանջարեղենը պատրաստվում է ինչպես ամբողջական պտուղներից, այնպես էլ կտրտված, խյուսացված վիճակում:
Կարդալ ավելին
Մուրաբաների 7 լավագույն տեսակները Հայաստանից

Մուրաբաների 7 լավագույն տեսակները Հայաստանից

Հայաստանում աճեցվում են ամենաբազմազան պտուղներ ու հատապտուղներ, որոնք առողջարար են և շատ համեղ: Մուրաբաներ Հայաստանում, զարմանալիորեն, պատրաստվում են ոչ միայն պտուղներից, այլև՝ սմբուկից, վարդի թերթիկներից և այլն:
Կարդալ ավելին